Ons verhaal

Het jaar 2009

stratenmaker Kees komt tijdens een marktbezoek per toeval in contact kwam met het ‘Biergilde Gambrinus’ in Almere. Hij vond het zo fascinerend dat hij zichzelf wilde aansluiten bij de Biergilde, maar hij wist: dit wil ik niet zonder mijn broertje Gert. Samen delen ze al jaren de passie voor speciaalbier en nu konden ze het in de praktijk brengen. Na alle kennis die ze hebben opgedaan, is het tijd voor het echte werk: namelijk een eigen bier brouwen! Uit dit brouwsel ontstond het bier ‘Ducator’; de eerste en unieke trots van Gebroeders Ducaat.

ducator_schets

Tijden vliegen voorbij,

een brouwerij ontstaat en de Gebroeders Ducaat blijven niet onopgemerkt. Na zo’n succes vergeten de mannen soms dat het verhaal begon bij de potten en pannen… Waar is jullie verhaal begonnen en waar is het in deze drukke tijden gebleven? Zonder een broer was het unieke verhaal van Gebroeders Ducaat namelijk niet ontstaan. Zonder vriendschap, heeft deze passie nooit zo diep kunnen groeien.

Gebroeders Ducaat gelooft in unieke verhalen die ontstaan in jullie favoriete stamkroeg of rondom een kampvuur. Misschien is vriendschap ook iets wat is ontstaan tussen je zoon en jij, die na al jouw levenslessen is gegroeid tot een echte man. En herken je broederschap tussen je beste kameraad en jij. Samen beleven jullie unieke ervaringen. Samen maken jullie onvergetelijke verhalen. “Vriendschap, broederschap: proost!”

DE KERN

ONS MOTTO

VRIENDSCHAP,

Herinner jij je de vrijdagavonden met je maten in de stamkroeg nog?

BROEDERSCHAP:

Of de tijden dat je hutten bouwde met je broer in het bos?

PROOST!

Breng jullie verhalen opnieuw tot leven!

Mimiz Design